Pahoittelut radiohiljaisuudesta. Mielen on vallannut jos jonkinmoinen projekti. Ensimmäisenä on klassinen paremmat elämäntavat ja laihdutus. Juhannukseen mennessä pitäisi päästä 10kg eroon. Tavoite on aika kova, mutta vaikka vähemmänkin lähtisi, olen tyytyväinen. Suurin juttu tässä on se, että osaisin ottaa liikunnan elämääni mukaan. Mä pienenä (no, aika isona) sohvaperunana olen aina vihannut urheilua. Teinivuosien tanssimisen jälkeen ei liikunta ole kuulunut elämääni millään tavalla.

Toinen projekti, eli lapsettomuus on nyt päätetty pistää jäihin hetkeksi. Lääkärissä käynti selvitti sen, että hoitoihin päästään ja voidaan aloittaa heti, mutta mulla löy käynnin jälkeen liinat kiinni. Vaikka lapsi onkin sydämellisesti tervetullut, en vielä ole valmis luopumaan luonnollisesta yrittämisestä. Lisäksi työ tilanteeni on se, etten halua pamauttaa firmalle tietoon, että alan ramppaamaan haikaralääkärissä.

Pari loistavaa juttua, joita suosittelen ehdottomasti:

1. Dragon Age -peli. Paljon kehuja kerännyt viime vuonna parhaaksi peliksikin julistettu. Ilmestynyt ainakin PC:lle, Xboxille ja Pleikkarille.

2. Avatar 3D. Jos haluatte leffan katsoa, katsokaa se 3D:nä. Visuaalisesti upea, vaikka juoni onkin peruskauraa ja tiedät jo ennen sisään menoa kuinka leffa tulee loppumaan.

3. Suzanne Collins: Vihan Liekit Nälkäpelin jatko-osa on ilmestynyt nyt suomennettuna. En itse ole vielä lukenut kuin englannin kielisen, mutta eiköhän tuokin pian käsiini eksy.

Näillä mennään.