Nykyisessä asunnossa rakastuin ensimmäisenä kirjahyllyyn. Monta kertaa tulee vastaan kerrostaloasunto, jossa on olohuoneessa seinään upotettu kirjahylly? Kaupat asunnosta syntyi muutaman kuukauden päästä ja pian meillä oli neliöitä tuplat vanhaan asuntoon verrattuna. Kaappi tilaa tuntui olevan aivan järjetön määrä kahdelle ihmiselle ja niillä huonekaluilla mitä omistimme riitti sisustusta vain olohuoneeseen. Sain rakkaat kirjani siistiin järjestykseen uuteen rakkauteeni ja tilaakin jäi VSH- ja DVD-kokoelmalle sekä sekalaiselle tavaramäärälle, joka koostui muutamasta viinilasista ja viskipullosta. Tällä hetkellä mieleni valtaa ahtauden tuska.

Määrä ei itsessään ole huono, koska haluan omistaa kirjat, jotka luen ja myös muutamia kirjoja ihan vain siksi, että ne pitää olla, vaikka en ikinä saisikaan niitä luettua. Ainoaksi ratkaisuksi taitaa jäädä toinen kirjahylly, varsinkin kun tiedän ettei tämä keräily tähän jää...

Tämä on musta aivan mieletön. Että joku jaksaakin laittaa kirjansa värin mukaan järjestykseen. Alkoi tekee mieli heti karkkia jostain syystä. :)

Mutta jotain tällaista mäkin haluaisin. Tosin voisin täyttää jokaisen seinän yhdestä huoneestä samanlaisilla hyllyillä.

Ehkä mä vielä joskus saan sen omakotitalon ja sinne oman kirjaston, jossa voin lojua oranssissa löhötuolissani...